Enbart örhängen

11 Jul

Senast hade jag  inte hunnit fotografera örhängena jag gjorde till Hitismarknaden. Nu är marknaden undan men jag hann fotografera smyckena före marknaden så här kommer några bilder.

May I

Blomtapparna till dessa örhängen har länge legat i mina lådor och aldrig har de passat till något… förrän nu! Tillsammans med ametistmarkiserna och slarvigt snurrad silvertråd blev dessa helt underbara!

May II

Mer tappörhängen. Dessa underbara långa karneoldroppar har jag inte vetat var jag ska göra av. Jag har älskat pärlorna men varit osäker på om de ska vara enkla örhängen eller mer maffiga. Det blev lite av båda. Blomdelar med sötvattenspärlor i och lite tvinn på karneolerna och tjolahopp så hade man ett par garanterat annorlunda örhängen. Enda som harmar är att tvinnet inte blev spegelvänt men sist och slutligen så gör det väl inte så mycket.

Never Forget

Andra verkar ha hakat på det här med handgjorda creoler med pärlor hängande i och visst kan jag förstå det, det kan ju bara inte bli fel. Här ett par lite större med jadepärlor och underbara pärlhattar.

Fluorit

Dessa pärlor fick jag gratis med i en pärlbeställning.  Jag hade 8 stycken och av det antalet får man inte ihop så mycket annat än ett par örhängen. Enkla men användbara.

Blåklint

Återigen delar och pärlor som legat i lådorna hur länge som helst. Jag har tröttnat på dem nu och nu blev de sådana här enkla örhängen. Gillade inte silverdelarna och hade svårt att få ihop dem med något annat men dessa örhängen gillar jag!

Annonser

Ett svar to “Enbart örhängen”

  1. Anu juli 25, 2008 den 7:09 e m #

    Pitkästä aikaa vierailulla 🙂 Ihania korviksia, varsinkin nuo mahtavat karneolit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: