Enkelt för avslappning

20 Dec

Utöver att det snart är jul så har det hänt några  saker den här veckan som har gjort att jag har haft svårt att koncentrera mig och få något gjort. Mandy, vår kära hund, hamnade på akut operation på tisdagen. På tisdag morgon då jag vaknade ville hon varken stå, gå, äta eller dricka. Det visade sig vara livmoderinflammation. Det som gjorde henne så snabbt så dålig var antagligen att lite var hade kommit ut i buken. Nu är hon dock opererad och på bättringsvägen. Krage hamnar hon gå med ännu en vecka, men hon har vant sig vid den. Hon har märkt att om den fastnar någonstans så är det bara att ta lite mera fart så ger den efter och hon kommer framåt 😀

Eftersom det snart är jul har jag inte velat börja på några stora projekt. Jag har istället gjort små enkla saker för tidsfördriv och för avslappningens skull. Små saker som inte stressar upp en.

Ytor

Enkla manschettknappar i 925-silver. Denna gång är mekanismen halvfabrikat.

Slipsnålar

Slipsnålar är små roliga projekt och man kan variera dem på så många olika vis så man blir aldrig trött på att göra dem. Och gillar man att göra handgjorda kedjor, men inte ork göra så långa bitar så är slipsnålar ens räddning.

Kinder


Det här hängsmycket är i storlek med en 5 cents slant och blev inte alls vad det skulle bli utan mycket sötare. Egentligen skulle det bli runt och bli två örhängen men då jag hade böjt silverplåten för att löda ihop den så hade den fått den här formen istället och jag gillade den. Jag visste också att jag aldrig får böjt till en likadan så därför blev det ett sött litet hängsmycke som innehåller nästan allt  som är typiskt mig, det har polerade ytor på utsidan, riven kant och riven insida samt en sötvattenspärla.

Annonser

3 svar to “Enkelt för avslappning”

 1. siina*k december 20, 2008 den 10:15 f m #

  Kinder on ihanan humoristinen! 😀

 2. Beatrice december 20, 2008 den 11:56 f m #

  Jättefint som vanligt =)

  Hoppas på en lugn o fin jul för er alla.

 3. Mags december 22, 2008 den 10:44 f m #

  Upeita, kaikki!
  Toivottelen sinulle, Pia, oikein ihanaa Joulunaikaa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: