Mr Murphy

26 Maj

De senaste dagarna har jag haft besök av Mr Murphy. Jag hoppas att han inte tänker stanna länge, för jag borde faktiskt få smycken gjorda också, inte bara svära. För jo, ibland svär jag.

Idag tog jag äntligen tag i ett halvfärdigt smycke som legat på mitt bord. De brukar alltid nu och då bli sådana där projekt på bordet som bara saknar en liten detalj för att bli klara, men istället för att göra dem genast så låter man de ligga. Ibland för att man inser att gör man det då så är risken stor att man bara förstör allt och ibland för att man helt enkelt är för lat.

När jag skulle göra följande örhängen kikade Mr Murphy verkligen fram. Dessa borde ha varit snabba och enkla att göra, men så var inte fallet den här gången.

I Heart You har också fått ett nytt tillskott. Nu finns de även att få satinerade!

**********************************************

In recent days I have been visited by Mr. Murphy. I hope he doesn’t plan to stay long, because I really ought to get some jewelry made too, not just swear. And yes, sometimes I swear.

Today I finally finished piece of jewelry has been on my table for quite som time now.  Every now and then some projects tend to be laying undone for some time. Sometimes because  I know that if I finish it then and there its a big risk that something goes wrong and sometimes simply because I am too lazy.

I also made a couple of simple earrings. They should have been simple and quick to doo, but not when Mr Murphy is around…

Last, but not least, I Heart You can now be found with both satinated and polished surface!

Annonser

Ett svar to “Mr Murphy”

  1. Linda juni 5, 2010 den 11:10 e m #

    Har en före detta klass kompis som flossat några av sakerna hon gjort i skolan. Är de inte allt för ömtåliga är det ett roligt tips på en annorlunda detalj. Kanske något att använda på en mindre detalj som dina fina blomster örhängen?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: