Steg-för-steg

12 Nov

Nu kommer här en snabbt steg-för-steg beskrivning till hur man handlar på Etsy.

1. Registrera dig. Det kostar ingenting.Fyll i den begärda uppgifterna och godkänn. Du kommer få ett e-mail med en länk som du ska klicka på för att få registreringen godkänd.

2. Logga in på sidan.

3. Vill du se priserna i någon annan valuta än USD så kan du ställa in det. Gå till Your Etsy-> account->preferences. Här kan du välja vilken valuta du vill se priserna i. Alla priser som inte är i USD är ungefärliga priser. Om du betalar via Paypal är det den dagens valutakurs som gäller.

4. Gå till tindradesign och shoppa loss. Postavgiften syns då du öppnar en produkt, längst nere på sidan. Där syns också hur mycket tilläggs avgift som tillkommer för varje vara du lägger till i korgen. Du kan kolla vad du har lagt i korgen genom att klicka på symbolen cart uppe i högra hörnet.

5. När du är färdig väljer du CHECKOUT och fyller i din adress.

6. Därefter väljer du betalningssätt. Vill du betala med kreditkort väljer du alternativet Paypal. Du behöver inte vara registerad användare på Paypal för att kunna betala via deras sidor. Bor du i Finland och vill betala genom bankgirering väljer du Other så mailar jag betalningsuppgifterna.

7. Välj COMMIT TO BUY

Alla smycken på Etsybutiken går även att köpa direkt via mig, bara att ta kontakt.

 

Vill man ha priserna i annan valuta än USD utan att måsta registrera sig först så kan man göra det längst ner på startsidan, under currency.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: